آشپز کده ماه غذای ایرانی مزه ایرانی
معرفی شرکت غذایی هزار مزه ایرانیان
شرکت غذایی هزار مزه ایرانیان در زمره شرکت های تخصصی گروه اقتصادی ردیف ایرانیان میباشد که به دنبال اهداف زیر با استفاده از توان بالقوه و بالفعل هنر ایرانی در تهیه مواد غذایی می باشد :
۱- ارتقا سلامت غذایی جامعه و ارزش افزایی سنت ها در حوزه تغذیه
۲_ بالا بردن توان خرید آحاد جامعه و استفاده هرچه بیشتر اقشار مختلف از مواهب غذایی در گستره تمدنی نوین ایران ،
۳-توسیع درآمد خانوار ایرانی از طریق بهره مندی هنر بانوان خانه دار در آشپزی و تهیه محصولات غذایی
۳-تقویت وحدت اقوام و شهرهای ایران اسلامی از طریق آشنایی عملی مردم سراسر کشور از تنوع غذایی اقوام مختلف ایرانی
۴- ارتقا سطح فرهنگ استفاده از غذا در جهت رشد و تعالی انسان و درنهایت پیش رفت ایران اسلامی
آشپز کده ماه - غذای ایرانی، مزه ایرانی
گروه اقتصادی ردیف ایرانیان درسال 99 با همت جمعی از ایثارگران انقلاب اسلامی راه اندازی شده است این گروه با هدف خدمت به مردم ایران اسلامی ودر جهت ایجاد رفاه آحاد مختلف مردم شکل گرفته و امید دارد با همکاری اعضای خانواده بزرگ ردیف ایرانیان این هدف بزرگ جامه عمل بپوشد اگر عضو خانواده بزرگ ایران شوید از مزایای زیر برخوردار خواهید شد اطلاع رسانی مستمر علمی فرهنگی سیاسی فرهنگی واقتصادی،هدایت ونظارت تحصیلی واشتغال فرزندان در حال تحصیل و آماده به کا ر ،ارایه مشاوره در زمینه های مختلف حقوقی و اقتصادی،کارافرینی و روانشناسی از طریق بکار گیری گروههای مشاوره برحسب مورد ،توانمندسازی وایجاد،راه اندازی و بازاریابی تولیدات کارگاههای کوچک تولیدی با جلب مشارکت اعضاء ،ایجاد بستر لازم جهت ارایه وام های ضروری به اعضاءازطریق راه اندازی صندوق قرض الحسنه خانوادگی ،استعداد یابی و هدایت تحصیلی فرزندان در حال تحصیل برحسب نیاز ،بنگاههای تولیدی و خدماتی افرا،برگزاری کارگاههای آموزشی مستمر در زمینه های مختلف علوم انسانی وفنی و سیاسی بر حسب مورد،تقدم عرضه سهام شرکت های در حال تاسیس و درحال فعالیت به اعضا خانواده بزرگ افرا ، ایجاد بسترصمیمت و تقویت روح همکاری وتبادل نظر در حل مشکلات سایر اعضاء خانواده افرا، برنامه ریزی جهت تامین مسکن فرزندان اعضاء خانواده بزرگ افرا ازطریق بکارگیری شیوه های نوین تامین وساخت مسکن در بستر های قانونی
مزایای استفاده از غذای خانگی چیست؟
مزیت های غذای خونگی غذا آنقدر اهمیت دارد که قرآن کریم می فرماید به طعام خود نگاه کنید غذایی که شما میل می کنید در روح شما تاثیر مستقیمی دارد برای همین است که در اسلام بعض گوشت ها حرام و بعضی مکروه دانسته شده است و تاکید شده است که از حیوانات حلال گوشت برای غذا استفاده کنید . دراین بین غذایی که بیرون تهیه می شود و غذایی که به صورت خانگی و توسط مادران ایرانی تهیه می شود تفاوت بسیاری وجود دارد غذای خانگی دارای مزیت های فراوانی است که به شرح زیربه چند تا از این مزیت ها اشاره می گردد :
غذای خونگی از مواد طبیعی و بروز استفاده می شود د را غذای خونگی. کیفیت پخت خیلی مهم.است وخامخوری اصلا توصیه نمی شود وقتی احساس کنید که غذای خونگی مصرف می کنید احساس خوبی به شما دست می دهد و سلامت روانی انسان را دوچندان می کند.یکی از معضلات شهرنشینی، مصرف غذاهای آماده غیرخانگی در فستفود فروشیها و رستورانها است که به علل مختلف ممکن است سلامت انسان را با مخاطره مواجه سازد. در صورت توجه کردن به برخی نکات مهم میتوان از بسیاری از مضرات های غذای آماده جلوگیری کرد غذاهای سرخ شده مانند سیبزمینی سرخ کرده، همبرگر، مرغ سوخاری و ... دارای مقدار زیادی روغن هستند و مصرف مکرر آنها سبب افزایش دریافت کالری و مستعد شدن برای اضافه وزن و چاقی میشود
. بنابراین توصیه میشود مقدار و دفعات مصرف این نوع غذاها را کاهش دهید.
همچنین در صورت مصرف غذاهای سرخ شده، حتما از سبزیها نیز در کنار آنها استفاده کنید
. به جای مواد سرخ شده از نوع تنوری یا گریل شده آنها استفاده کنید.
سیبزمینی تنوری نیز جانشین مناسبی برای سیبزمینی سرخ کرده است.
نوع نوشیدنی: نوشابههای گازدار کولا علاوه بر ایجاد سیری کاذب و اختلال در هضم غذا، حاوی قند فراوان هستند
. مصرف یک وعده نوشابه، مقدار زیادی کالری بدون تامین مواد مغذی ضروری، به بدن وارد میکند. آب، دوغ کم نمک بدون گاز و نوشیدنیهای کم شیرین و کم کالری سالمترین نوشیدنیها هستند.
طعمدهندههای غذا:
روی سالاد یا داخل ساندویچها و پیتزا از سس (مایونز، کچاپ و ...) استفاده نکنید. اگر به طور معمول در غذاهای آماده سس به سالاد یا ساندویچها اضافه میشود از فروشنده یا تهیهکننده غذا بخواهید بدون اضافه کردن سس آن را آماده کند. از سرکه یا آبلیمو و روغن زیتون برای طعمدار کردن سالاد استفاده کنید
. حجم غذا:
یک وعده غذای فستفود به طور متوسط معادل 1000 کیلو کالری یا بیشتر انرژی تولید میکند ، یعنی حدود نیمی از کالری مورد نیاز روزانه! برای کاهش حجم غذای خود در رستورانهای خارج از منزل یا فستفود فروشیها میتوانید از تهیه کننده یا فروشنده غذا بخواهید غذا را با اندازه کوچکتری تهیه کند یا محتویات داخل ساندویچ را کم کند. راه دیگر برای کم کردن حجم غذای مصرفی، شریک کردن دوست یا همراه خود در غذا است. همچنین میتوانید بخشی از غذای خود را برای وعده بعد نگه دارید و با خود به منزل ببرید.
میزان نمک غذا
: فستفودها ذاتا دارای نمک زیادی هستند که مصرف کننده را مستعد افزایش فشار خون میکنند . میزان نمک اضافه شده در سایر غذاهای تهیه شده در رستورانها نیز خارج از کنترل ما است. بنابراین از اضافه کردن نمک به این غذاها پرهیز کنید.
وجود سبزی در کنار غذا یا داخل ساندویچ:
معمولا برای استفاده بیشتر از مبلغی که برای خرید غذا پرداخت شده است، تمایل به بیشتر خوردن نیز وجود دارد. پس بهتر است از فروشنده بخواهید به جای محتویات ساندویچ مقدار سالاد سالم یا سبزیجات بخارپز یا آبپز بیشتری برایتان بگذارد.
سرعت غذا خوردن:
غذا را باید به خوبی جوید و از سریع خوردن غذا پرهیز کرد. قبل از اینکه کاملا احساس سیری و پری کنید، دست از غذا خوردن بکشید و به دستگاه گوارش فرصت بدهید تا هضم و جذب مواد بهتر صورت بگیرد. در این صورت پس از صرف غذا احساس بهتری خواهید داشت
طرز تهیه عدس پلو مجلسی و خوشمزه با روشی ساده مثل نذری عدس پلو عدس پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که به دو صورت ساده و مجلسی طبخ می شود. این غذای خوشمزه علاوه بر اینکه یک غذای خانگی است مانند غذاهایی مثل خورش قیمه به عنوان نذری هم در مراسم های مذهبی پخش می شود. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر عدس پلو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری عدس پلو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی عدس پلو با پارسی دی همراه باشید. مواد لازم برای دستور پخت عدس پلو برنج ۳ پیمانه عدس ۱ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم کشمش پلویی ۱ پیمانه پیاز متوسط ۲ عدد زعفران ۱ ق غذا خوری کره ۱ ق غذا خوری روغن مایع به مقدار لازم نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه عدس پلو ابتدا برنج را نسبت به نوع آن در یک کاسه با مقداری آب بخیسانید سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید. برنج را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید برنج چند دقیقه بجوشد. برنج را باید زمانی که اطراف دانه های آن نرم و مغز آن سفت است آبکشی کنید و کنار بگذارید. عدس را از قبل به مدت دو ساعت بخیسانید تا علاوه بر اینکه نفخش از بین برود راحت تر پخته شود. عدس را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید تا به صورت کامل آبپز شود. تدر ادامه یکی از پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن مایع در یک تابه تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه پس از اینکه عدس به طور کامل پخت آنرا به تابه حاوی پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عدس و پیاز یکدست شوند سپس تابه را از روی حرارت بردارید و عدس را با برنج آبکش شده مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. در مرحله بعدی یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود سپس به انتخاب خود برای ته دیگ از نان لواش یا سیب زمینی ورقه شده استفاده کنید و ته دیگ را در ته قابلمه قرار دهید. در مرحله بعدی مخلوط برنج و عدس را داخل قابلمه بریزید سپس نصف لیوان آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع روی برنج بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کند سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید. حالا یک دم کنی روی درب قابلمه قرار دهید تا برنج دم بکشد. در مرحله بعدی یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد پیاز باقیمانده را خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید. پس از اینکه پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت چرخ کرده به طور کامل سرخ شود. در ادامه کشمش را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شود. مقداری کمی از برنج را به همراه زعفران دم کرده و کره مخلوط کنید ، پس از اینکه عدس پلو به طور کامل دم کشید و آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برنج زعفرانی و مخلوط گوشت چرخ کرده و کشمش تزیین و سرو کنید.
چه نکاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت کنیم؟
- مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به کار ببرید. - ماکارونی و نانهای سبوسدار را که فیبر بیشتری دارند به سایر ماکارونیها و نانها ترجیح بدهید. - به جای قرصهای فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که دارای مقدار زیادی نمک هستند از سوپهای تازه و کم نمک خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده کنید. - از پنیر پیتزا که چربی زیادی دارد کمتر استفاده کنید. - در دستورهای غذایی میزان روغن مورد استفاده را به نصف تا یک سوم میزان پیشنهاد شده کاهش دهید. - به جای سرخ کردن مواد غذایی، از روش بخارپز و آبپز کردن، پوره کردن (برای سیب زمینی) یا تنوری کردن (برای سیبزمینی و بادمجان) استفاده کنید. - مقدار قند یا شکری که به همراه چای مصرف میکنید را به نصف برسانید. مزایای استفاده از غذای خانگی: - تهیه غذای خانگی امکان کنترل میزان روغن مصرفی و چربی غذا را به ما و خانواده میدهد. - در مصرف غذای خانگی میزان و حجم غذای مصرفی قابل کنترل و تنظیم است. - تهیه غذا در منزل سبب صرفهجویی اقتصادی میشود. - صرف غذا در منزل زمینه را برای جمع شدن افراد خانواده به دور یک سفره و در یک محیط صمیمی فراهم میکند. - امکان استفاده از انواع چاشنی به جای نمک را در غذاهای خانگی ایجاد میکند. راههای ساده برای کمتر خوردن - زمان آشپزی از چشیدن مکرر غذاها و ریزهخواری خودداری کنید. در این اوقات میتوانید لیوانی آب یخ در دست داشته باشید و یا هویچ گاز بزنید یا آدامس بدون قند بجوید. - زمان غذا خوردن غذاهای پرکالری مانند پلو و نان را در فاصله دورتر و سبزی و سالاد را در دسترس خود قرار دهید. - سعی نکنید تمامی محتویات بشقاب خود را پر از غذای پر کالری ننمایید
چرا غذای خانگی اشپز کده ماه را انتخاب می کنیم ؟
به این دلیل که غذا نقش مهمی در زندگی دارد، زیرا ویتامینها و مواد معدنی حیاتی بدن را تامین میکند. غذاهایی که انتخاب میکنیم حتما باید سالم و تمیز باشند، از این رو غذای خانگی بهترین انتخاب برای حفظ سلامتی هستند. با تهیه غذا از آشپزکده ماه از تمیزی، سلامت و تازگی غذا مطمئن می شوید . وقتی غذا را ما برای شما می اوریم اولا خوراک طبیعی و سالم را تقدیم شما می کنیم و ثانیا در مجموعه ما رعایت بهداشت به وفور انجام می شود اشپز های ما کارت سلامت دارند آشپزخانه های مجموعه آشپزکده با وسواس انتخاب می شوند و چک لیست ها همیشه و طبق برنامه ودر زمان خود تکمیل می شوند بنابراز رعایت بهداشت در مجموعه آشپزکده ماه اطمینان دارید .